Bloedmaan verduistering zorgt voor mooie maanproducten

Bloedmaan verduistering zorgt voor mooie maanproducten

21 januari 2019 was de bloedmaan verduistering. Wij zijn even ons bed uit geweest om deze bijzondere gebeurtenis te aanschouwen. En met ons een hele hoop meer mensen. Heb jij de bloedmaan ook gezien? laat het ons onder dit bericht even weten.

Van uit de inspiratie van de maan ontstonden mooie sieraden, welke toegevoegd worden aan onze eigen speciale maanlijn. Deze handgemaakte maansteen hangers zijn met passie en veel liefde gemaakt. Helemaal met de hand en daarom is er geen gelijk aan de ander.

De maansteen is onderander het symbool van vruchtbaarheid, maar ook van emotionele balans. Voor het beste effect draag je hem op de blote huid. Elk van onze maanstenen is uniek, net zoals ieder mens uniek is. Bestel jouw unieke maansteen bij ons in de webwinkel en laadt hem op in het licht van de volle maan.


Over de auteur

Claudette administrator

Geef een reactie