Voor Business people

Een zakenuitje op maat, even weg uit het kantoor. Tijd om creatief bezig te zijn, samen te lachen en met goede energie weer aan de slag te kunnen.  
Wij bieden tal van mogelijkheden en denken graag mee. Voor kleine en grotere groepen, van minmaal 10 tot maximaal 40 personen.
( kleiner groepen mogelijk dan hanteren we andere prijs ) 

Tingietshow:                                                                        3 euro p.p.     3 kwartier 
Tingietshow en zelf iets leuks gieten                              7,50 p.p          1,5 uur
Tingietshow, zelf iets leuks gieten en de natuur in     12,00 p.p         2 uur 

Afhankelijk van de omvang van de groep kunnen de tijden met zelf gieten variëren. 
(koffie/thee/fris: 1,50 euro p.p., lunch op aanvraag) 


 


Ben je coach/ trainer en wil je met een klein groepje ondernemers aan de slag op een mooie, landelijk gelegen locatie? Dat kan! Wij hebben voor twee dagen in de week (maandag en zaterdag) en voor doordeweekse avonden de perfecte locatie, met mooie mogelijkheden. Voor groepjes van 5 tot 8 personen.  

Een kopje koffie of thee en een heerlijk plakje cake gemaakt door toppers van dagbesteding De oude Hove zijn bij te boeken. Wil je een leuke onderbreking in je progamma? Wij bieden verschillende mogelijkheden. Een leuke tingietshow + zelf iets moois maken van tin, dat je mee naar huis mag nemen. Samen de natuur in voor een fijne wandeling.
Schrijfondersteuning voor webteksten en bijvoorbeeld blogs is ook mogelijk: Mischa Brendel biedt deze ondersteuning prijs op aanvraag. 

Ruimte huren 35 euro per dagdeel 
koffie & thee 1.50 
Sappen  1.50
cake 5 euro 
Water van het huis gratis in karaf