Romantisch tingieten

Romantisch tingieten

Op 6 april mochten we in onze edeltingieterij weer een stelletje ontvangen die kwam voor het romantisch tingieten. Het is een van mijn favoriete arrangementen die we aanbieden: gezellig bij een kopje koffie of thee met een plakje cake een praatje maken en daarna een demonstratie, gevolgd door het zelf gieten van een romantisch tinnen object. Wat dat object is? Dat blijft altijd een verrassing.

Ik vind het heerlijk om een praatje te maken met de mensen; dit keer kwamen ze langs ter viering van hun tinnen bruiloft. Wij hebben ervan genoten en de gasten ook, zo blijkt wel uit hun arrangementenpagina.

Over de auteur

Mischa administrator

Mischa Brendel stapte op een dag de tingieterij binnen en vond het er zo leuk dat hij meteen besloot er te blijven. Hij werkt er nog maar kort, maar stort hart en ziel in het gieten en afwerken van tinnen objecten, het verkopen van onze fraaie producten en het geven van tingietdemonstraties.

Geef een reactie