Tinnen huwelijksjubileum

Tinnen huwelijksjubileum

Regelmatig boeken mensen een romantisch tingietarrangement bij ons. Samen komen ze dan gezellig genieten van een kopje koffie of thee en een plakje cake, om daarna een mooie demonstratie te krijgen. Vervolgens mogen ze zelf een romantisch figuurtje gieten voor zichzelf. Of voor elkaar natuurlijk. 

Soms komen er ook mensen romantisch tingieten om hun tienjarig huwelijksjubileum te vieren. Want het tienjarig jubileum is het tinnen jubileum. Zo hadden we laatst mensen helemaal uit België bij ons aankomen om op die manier hun tinnen jubileum te vieren. Zo leuk! Ze hebben het erg naar hun zin gehad en kwamen zelf ook nog met een erg leuk idee: binnenkort zouden ze hun huwelijksjubileum samen met vrienden en familie vieren. Voor elk van hun gasten kozen ze een bijzonder tinnen figuurtje uit om ze op die dag te geven. En dat maakt zo’n dag toch weer extra speciaal en geeft hem een persoonlijk tintje. Het stemt mij altijd blij als we er op die manier aan bij kunnen dragen een speciale dag nog specialer te maken.

Over de auteur

Mischa administrator

Mischa Brendel stapte op een dag de tingieterij binnen en vond het er zo leuk dat hij meteen besloot er te blijven. Hij werkt er nog maar kort, maar stort hart en ziel in het gieten en afwerken van tinnen objecten, het verkopen van onze fraaie producten en het geven van tingietdemonstraties.

Geef een reactie