Leuk voor jong en oud om te bezoeken

Leuk voor jong en oud om te bezoeken

De tingieterij is leuk voor jong en oud. We ontvang u graag in onze mooie showroom ” ’t Tinhuus”in Zuidwolde (DR). In een mooie oude schuur die geheel in stijl is gekleed omtrent het jaar 1900 is een bijzondere combinatie gemaakt van oud en nieuw. Wij zijn gratis te bezichtigen Alleen voor onze shows – of zelf gieten reken wij kosten. 

Er is van alles te beleven en zien zo geven wij op afspraak shows op onze eigen locatie. Voor kinderen en volwassen. Verder zijn er verschillenden uitgebreide arrangementen beschikbaar, zowel voor kinderen als volwassen. Kunt u niet bij ons komen? geen probleem met on-tour-oplocatie komen we bij u. Thuis of op de camping in het buurt huis misschien wel het verzorgingshuis. 

Een losse show voor kinderen is 1,50 voor volwassen is 3 euro voor meer mogelijkheden druk onder de arrangementen dan word u doorverwezen. 

 

 

 

Arrangementen voor kinderen & Volwassenen 


 


Voor bijvoorbeeld tourmaatschappijen of grote groepen 25+ bieden wij in combinatie met het naastgelegen Cultuurhistorisch streek- en handkarrenmuseum “De Wemme verschillende mogelijkheden voor een mooi bezoek aan.  Zij zijn niet het hele jaar open maar van 29 maart t/m 27 oktober. 

Komt u niet voor een show maar gewoon bij ons kijken dan is er ook genoeg te bewonderen in onze mooi showroom. En u kan altijd nog voor een heerlijk kopje koffie of thee bij het museum terecht. Elk jaar is in daar een nieuwe expositie die verband houdt met de plaats waar het museum staat, het platteland van Zuidwest-Drenthe.

Uw auto kunt u gratis op de parkeerplaats achter het museum parkeren. Er zijn ruime parkeerplaatsen, ook voor bussen.