Bloedmaan verduistering zorgt voor mooie maanproducten

doorClaudette

Bloedmaan verduistering zorgt voor mooie maanproducten

21 januari 2019 was de bloedmaan verduistering. Wij zijn even ons bed uit geweest om deze bijzondere gebeurtenis te aanschouwen. En met ons een hele hoop meer mensen. Heb jij de bloedmaan ook gezien? laat het ons onder dit bericht even weten.

Van uit de inspiratie van de maan ontstonden mooie sieraden, welke toegevoegd worden aan onze eigen speciale maanlijn. Deze handgemaakte maansteen hangers zijn met passie en veel liefde gemaakt. Helemaal met de hand en daarom is er geen gelijk aan de ander.

De maansteen is onderander het symbool van vruchtbaarheid, maar ook van emotionele balans. Voor het beste effect draag je hem op de blote huid. Elk van onze maanstenen is uniek, net zoals ieder mens uniek is. Bestel jouw unieke maansteen bij ons in de webwinkel en laadt hem op in het licht van de volle maan.


doorMischa

Tin-Art on tour bij…

Afgelopen vrijdag mochten wij langskomen bij woonzorgcentrum Sickenga-Oord in Wolvega. We ontvingen een warm welkom van de bewoners die vol belangstelling keken hoe we onze tingietdemonstratie voorbereidden. We hadden onze gebruikelijke tingietspullen mee, zoals ons tingietstation, de tingietlepel en onze schorten. En natuurlijk ook weer een aantal fraaie vormen. Welke vormen? Dat is elke keer weer een verrassing voor de mensen ter plaatse.

Gertjan had duidelijk zin in de presentatie en barstte meteen los over waar tin allemaal voor gebruikt wordt en hoe het wordt gewonnen. Mischa, die voor de eerste keer mee was met een tingietdemonstratie, liep de zaal rond om mensen een tablet van tin te laten zien en voelen. Intussen maakte Gertjan indruk door met een grote vlam wat tin in een lepel te smelten om hier vervolgens een tinnen figuurtje mee te gieten.

Al die kennis en kunstjes maakt dorstig, dus was het tijd voor een korte koffiepauze, waarna de demonstratie even vrolijk werd hervat. Mischa maakte van het toiletbezoek van Gertjan handig gebruik door vlug met de zaal even over hem te roddelen.

Na afloop van de demonstratie waren de mensen in de zaal zo onder de indruk van de tingietkunsten van Gertjan, dat niemand zelf wilde gieten, maar hij het voor iedereen mocht opknappen. Dus de heren moesten aan de bak: Gertjan goot de vormen en Mischa werkte ze af. Daarbij stal hij ook nog een knuffel van een van de bewoonsters.

Het resultaat: een tevreden publiek dat een mooie tingietdemonstratie en een fraai tinnen figuurtje rijker was en een tingietduo dat het ook uitstekend naar de zin had gehad. We kijken uit naar het volgende bezoek! Misschien wel bij u.